5 februari 2023

Lotus’ eerste speeltje!

Obal & Minirattle

Hippe Oma zoekt hippe speeltjes zoals dit eerste speeltje voor mijn kleindochter Lotus!

Oball, de leukste nieuwe bal en rammelaar op de markt! Deze bal is opgebouwd uit een unieke, flexibele en lichte structuur.

De Oball rammelaar is een bal en rammelaar in een.. De Oball rammelaar is licht, kleurrijk en veilig. Het originele design is zelfs bestendig tegen bijtertjes.

De Oball wordt gemaakt van een bijzonder veilig en stevig kunstof. Dankzij de vele openingen is de Oball enorm gemakkelijk om vast te houden, mee te gooien en te vangen. Hoewel je de Oball kan platdrukken en vervormen, zal hij steeds terug in zijn originele vorm veranderen als je hem loslaat.

Oballen stimuleren de cognitieve en sociale vaardigheden van uw kleine kind en dragen bij tot de ontwikkeling van de algemene en fijne motoriek. Oballen zijn vaatwasmachinebestendig en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

vanaf 0+

 

About Marjo

Marjo, bouwjaar ’56. (Prima jaar, vindt Kees. Kees is mijn man en maatje. Minnaar ook, maar daar hebben we het nog wel ’s over). Dochter, echtgenote, moeder, oma. Baasje van Bries (en soms van Kees, maar daar hebben we het nog wel ’s over … misschien). Schoonheidsspecialiste met eigen salon: Milo beauty & care. Regelnicht van tennisarm.nl. Vriendin, keukenprinses, fitnesser, stapper, flirter, dancer, blogger … “Mijn god Marjo, word je daar niet moe van?!” Jawel, bekaf zo nu en dan. Maar hé, je wint geen wedstrijd zonder te zweten. Moet ik als ‘vitale vijftiger’ (bwah) met een potje supradyn over de Veluwe gaan kuieren? Ja duhhu … Doe mij maar een borrel serotonine/adrenaline en ik haal eruit wat erin zit. Laten we het daar ’s over hebben! Over genieten, uitgaan, mode, seks, spanning, health & beauty, kinderen, kleinkinderen, lieve zaken, stoute zaken … Over het fantastische leven!