5 februari 2023

Wiebelbillenboogie!

De wiebelbillenboogie

prentenboek van het jaar 2010!

Eén van de lievelingsboeken van Storm!


Als mama even weg moet, voor haar werk ofzo… zorgt papa voor de kinderen zoals alleen papa dat kan. Binnen de kortste keren wordt het een vrolijke bende. Alles kan en alles mag. Wat zou mama daarvan vinden?

Een geweldig leuk boek! Grappig en herkenbaar eigentijds verhaal over papa’s zorg voor de kinderen: let wel, zoals alléén papa’s dat kunnen (lees: wanneer mama’s er niet bij zijn 😉

Zeg nu zelf, wat zou mama doen bij het zien van het wilde geravot en gestoei, het indianenavontuur waarbij papa verf gebruikt om voetsporen te maken, en het spetterfestijn in de badkamer ter afsluiting?! En dan lekker met je billen schudden met de wiebelbillenboogie:

“Een voor de centjes,
Twee voor de show,
op drie ben je klaar voor de billenboogie,
GO!”

En ja hoor wanneer mama thuiskomt in haar mantelpakje slaakt ze een diepe zucht. Maar wanneer papa en de kids dan speciaal voor mama de wiebelbillenboogie dansen en zingen, doet ze het bijna in haar broek van het lachen.

Met de boodschap aan alle papa’s:  “blijf vooral dansen!”

Heerlijke hippe oma voorleesboek  voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder.
Leuk om cadeau te doen met vaderdag!

Guido van Genechten
Uitgeverij Clavis
ISBN: 9789044808995, prijs € 14,95.
Direct bestellen bij Bol.com

 

About Marjo

Marjo, bouwjaar ’56. (Prima jaar, vindt Kees. Kees is mijn man en maatje. Minnaar ook, maar daar hebben we het nog wel ’s over). Dochter, echtgenote, moeder, oma. Baasje van Bries (en soms van Kees, maar daar hebben we het nog wel ’s over … misschien). Schoonheidsspecialiste met eigen salon: Milo beauty & care. Regelnicht van tennisarm.nl. Vriendin, keukenprinses, fitnesser, stapper, flirter, dancer, blogger … “Mijn god Marjo, word je daar niet moe van?!” Jawel, bekaf zo nu en dan. Maar hé, je wint geen wedstrijd zonder te zweten. Moet ik als ‘vitale vijftiger’ (bwah) met een potje supradyn over de Veluwe gaan kuieren? Ja duhhu … Doe mij maar een borrel serotonine/adrenaline en ik haal eruit wat erin zit. Laten we het daar ’s over hebben! Over genieten, uitgaan, mode, seks, spanning, health & beauty, kinderen, kleinkinderen, lieve zaken, stoute zaken … Over het fantastische leven!