24 juli 2024

Een roze tutuutje, wat vind jij?

Voel aan ’t vrouwtje d’r water dat ze mooi weer verwacht.

Mijn mand schuin achter de pc is, buiten wat vóór mijn komst ooit een mooi bordeelrode bank was, toch wel  mijn lievelingsplekje. Lekker  warm op het rooster van de convectorput.  Ja ik ben verwend en ja uhhh…wat is daar mis mee?

Ze denkt dat ik zo ongeveer m’n hele dag slapend verdoe. Niets is minder waar. Met een schuin oog houd ik haar scherp in de gaten. Beetje zien wat ze achter het scherm van de PC allemaal uitspookt. Van blog naar blog, mode, beauty, reizen en andere mensendingen waar ik niks mee heb.

” Schatje Color blocking” hoor ik haar nu steeds roepen tegen m’n baas, “dat wordt het hé-le-maal deze zomer”. Nou dáár zitten wij dus vet samen op een lijn. Dáár zitten wij dus niet op te wachten.  We begrijpen het dus niet, hebben er dus niks mee. Sterker nog, we willen het dus niet begrijpen ook.

Paradeert ze in een hel blauwe broek waar je ogen van gaan tranen en de Middelandse  zee qua kleur maar een slap aftreksel is. Daarop een roze bloes van een ròze waar oh oh Barbie een moord voor zou doen en opnieuw zou willen trouwen. Wat ze ook aan heeft ik vind haar toch wel lief en mooi. Baasje ohoook, maar ik zie ‘m nu toch zwaar fronsen, moet zoals gewoonlijk ff (soms wel langer dan ff)wennen. “Wel leuk schatje maar… niet sexy!”

En nou moet ík er aan geloven! Zeg maar ik ben gewoon nat, de djoep…Eens in de zoveel tijd mag ik mee winkelen. Nou meer regelrecht naar de HippeHond of andere doddige hondenshop.

Dit keer ging het ietsje anders.  Ploft er van de week een pakje op de deurmat. Pakje van Woefers ?????? never heard of…  

Briesjeeeee ….gaat ze mee, kijk eens wat ’t vrouwtje voor je heeft. Stoer maar wel met een roze randje want ze mogen best zien dat je een meisje bent.

Ik heb ook een hart, ik gun haar deze lol. Gelukkig is ze niet van het mallotige soort dat me in jasje met bontkraag, gekke shirtjes of een roze Barbie tutuutje hijst.

Ik zeg: dierenmishandeling! woehhhh

P.S.

Ehhhh Guus hoe vind je ‘m, moeten dringend weer ‘ns ff samen kuieren hoor. In juni kom ik een weekje logeren bij je. Als je baas ‘t goed vind dan hè! HuggiesXXX

 

About Bries

Comments

 1. Bries waak over je mandje je plek, want dit is nog maar het begin, als de mode nu al die kleuren bevat, zal je baasje ervoor gaan en ze zal je mee sleuren in roze manden, een strik in je staart, je oren in een roze elastiekje , hondensokjes met rode rubberen laarsjes, een koptelefoontje op met mannelijke hondengeluidjes, een tent op wieltjes achter haar fiets , een lichtgevend vest om op te vallen , een fluoriserende hondenbak , een drol die licht geeft als je hem laat vallen , enz.enz. BRies grijp op tijd in voordat het te laat is. Je kunt beter met de baas van Guus te doen hebben en af en toe nog van die Spartaanse straffen ontvangen , water met brokken ………… Veel succes van een hondenkenner

 2. Ha Vlegels.

  Bij mij geen pakjes van Woefers, zit nog steeds een straf uit vanwege ongehoorzaamheid, alleen water en brokken!

  Binnenkort maar eens wandelen?

  Dikke Kus;

  Guus

  • Maat, wat heb je nou weer uitgevreten? Ik zal vanavond eens ‘n goed woordje voor je doen bij je baas!
   Xje