5 februari 2023

Lentekapsel 2012

Bladibladibladi blaaaa… Vrouwtje aan de telefoon met haar vriendin. Oh ja naar de sauna! Oh ja wanneer ff shoppen?  Hoe gaat het met de lijn? Oh ja nog naar de kapper voor een lentekapseltje…

Zelf heb ik niks met dat soort mensendingen. Ik ga wel in de tuin liggen. Krijg af en toe een nieuwe hippe halsband. Ben superslank. En heb een hele mooie ruwharige tarwekleurige (fauve) vacht.

Jahooooor… Bries….Bij de eerste zonnestralen pakte ’t vrouwtje de telefoon. ‘Wanneer kan ik haar brengen?’ Oke, ben ik er’. Maar ik moest dus mee.

Zonder pardon werd ik op de eerste mooie woensdagochtend afgezet bij hondentrimshop Shannon. Om 8 uur, god betere het! Mag een hond niet meer een beetje uitslapen tegenwoordig. Ik stribbelde nog een beetje tegen. Er was geen ontkomen aan. Word ik daar op een tafel gezet. Moet ik thuis eens doen…Een soort van strop om m’n nek whaaa mamaaaa…

Blijkbaar was ik ook toe aan een lentekapsel… Die mevrouw begint me daar aan mijn vacht te plukken. Joh… ze hield nooit meer op. Gelukkig waren er meer slachtoffers die in de galg hingen. Ja dan is gedeelde smart toch halve smart hoor. Ik heb er nog nooit een gezien, maar na 3 uur plukken voelde ik me echt een naakthond.

Dacht ik dat ik klaar was. Nee the full package was afgesproken. Wat een ver-wen-ne-rij whoeoeee… Een soort van manicure kreeg ik ook nog. Bang voor krassen op de houtenvloer of zo. Nee al die putjes van d’r naaldhakjes. Zullen we die eens afzagen hahahaha… M’n oren werden grondig gepoetst. M’n poepertje uitgeknepen. Ja ieieeek maar als je geschoren wordt moet je stilzitten.  Tot slot werd ik ook nog effe gebadderd. Een soort van hondenSpa zeg maar.

Nou het resultaat mocht er blijkbaar wezen. Het vrouwtje stond met tranen in haar ogen. Ohhhh  net een baby, wat ben je mooiiiii en wat ruik je lekker. Troetel troetel knuffel knuffel hug hug koekie koekie.

Daar doe je het toch allemaal voor! (nou ja, laat je doen dan hè;)

Voor

 

 

 

 

About Bries

Comments

 1. Wat toepasselijk: je ziet eruit als een fris lentebriesje!

  • Goed hè, als die zon nou maar snel een beetje gaat schijnen. Is nog wel een beetje koud hoor met zo’n blote billekes Woehhhhahaha!
   -X- Bries

 2. marleen gerrist says

  Fiettt vieuww!! Briesje zullen wij samen eens spagettie gaan eten?

  Pootje Bert 😉

 3. jE LEEST HET VEEL JE HOORT ER VEEL OVER, MAAR EEN HOND GAAT TOCH ECHT OP ZIJN BAASJE LIJKEN .
  Bries “GEFELICITEERD JIJ LAAT HET OOK DOEN .!

  vEEL LIEFS VAN EEN VRIENDINNETJE VAN HET VROUWTJE

  • Nou gelukkig houd ik ook heul veul van haar anders zou ik die flauwe onzin echt niet allemaal toelaten hoor!
   XXX