5 februari 2023

Lentekriebels met Vier X Vrij

Lentekriebels, de zomer al in je bol!

De natuur komt tot bloei, knopjes aan de bomen, lammetjes in de wei.…

Alle terrassen zitten vol en de kinderen… die spelen weer heerlijk buiten.

Nu met de kinderen en VierXVrij naar buiten!

Vier x Vrij biedt kortingsbonnen aan. Zo kunt u uit allerlei leuke en bekende arrangementen bij gerenommeerde bedrijven een keuze maken voor een leuk uitstapje.

Tip voor het hele gezin

2 volwassenen gratis bij 2 betalende kinderen.
Speelstad Oranje: Een hele stad om te spelen!

Glanzende gezichtjes, blozende wangetjes en herinneringen om niet te vergeten. In het leukste overdekte attractiepark van Nederland is het genieten geblazen voor jong en oud. De vele speelmogelijkheden garanderen pret en plezier voor iedereen. Dus mama’s, papa’s hippe oma’s en opa’s u beleeft beslist een grrruwelijk leuke dag met Lukkie de leeuw en een keur aan attracties. Er is onder andere een achtbaan, een griezelhuis, een piratenschip en een X Box Point. En niet te vergeten: een compleet luchtfietsparcours met prachtig uitzicht op alle spannende attracties.

Winnaar van de Zoover Award voor Beste Attractiepark van Nederland 2011!

Deze kortingsbon neemt u mee naar het door u gekozen arrangement en ontvangt daar direct 50% korting.

 

 

About Marjo

Marjo, bouwjaar ’56. (Prima jaar, vindt Kees. Kees is mijn man en maatje. Minnaar ook, maar daar hebben we het nog wel ’s over). Dochter, echtgenote, moeder, oma. Baasje van Bries (en soms van Kees, maar daar hebben we het nog wel ’s over … misschien). Schoonheidsspecialiste met eigen salon: Milo beauty & care. Regelnicht van tennisarm.nl. Vriendin, keukenprinses, fitnesser, stapper, flirter, dancer, blogger … “Mijn god Marjo, word je daar niet moe van?!” Jawel, bekaf zo nu en dan. Maar hé, je wint geen wedstrijd zonder te zweten. Moet ik als ‘vitale vijftiger’ (bwah) met een potje supradyn over de Veluwe gaan kuieren? Ja duhhu … Doe mij maar een borrel serotonine/adrenaline en ik haal eruit wat erin zit. Laten we het daar ’s over hebben! Over genieten, uitgaan, mode, seks, spanning, health & beauty, kinderen, kleinkinderen, lieve zaken, stoute zaken … Over het fantastische leven!

Comments

 1. Ja mijn i pad komt volgende week binnen dus heb toch even les van je nodig ,
  Een eigen blog erg leuk , wat heb ik ook om het verhaal van Gita moeten lachen die kan ook schrijven zeg . (talentje) moet ze wat mee doen ook .
  En bries steelt de show.

  Liefs even saunaaatje plannen OL

  • Daar ga je hééél erg blij van worden een eigen Ipad, pas maar op dat het geen verslaving wordt. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed!

 2. Hahahaha een eigen blog, leuk idee prachtig.
  Een 50 plus dame, met heel veel energie en schijnbaar heul veul tijd voor een blog.
  Ik wil even kwijt dat deze 50 plus dame mijn beste vriendin is al 40 jaar en de liefste leukste beste schoonheidspecialiste van heel eindhoven en omstreken .
  Omdat ik altijd gratis mag komen kom ik niet meer( dat is jammer) maar ik denk er gewoon veul aan en dat is dan ook weer fijn .
  Wat bries betreft, die heeft het getroffen , Die is in een verrukkelijk huishouden terecht gekomen (jan steen) en wordt net als de kinderen en kleinkinderen met alle liefde omringt. Een plaatsje om jaloers op te zijn .
  Het is ook hartstikke leuk dat deze 50 plus dame een reclamespotje heeft geplaatst voor mijn website op haar blog. Inderdaad ga als oma met de kids gewoon voor de helft van de prijs op stap. Hou je toch nog geld over voor een kluif.
  Heul de family van deze zijde, wenst ons marjo een hoop succes met haar blog en we wullen de zaken blijven volgen .

  Veel liefs Ol

  • Haaaaai lieve Olga,
   Goed hè! Die tijd had ik toch al niet maar pak ik gewoon maar ergens anders weg. Lekker tijd voor mezelf, spenderen aan iets wat ik echt hé-le-maal leuk vind. Moeten al die meiden van 50eneenbeetje wat meer doen. Ik ben er nu mee begonnen, follow me…
   dikke kus,
   je vriendinnetje