5 februari 2023

Pffffff… bekaf en moe ook een beetje!

The day after…

Pffffff… bekaf en moe ook een beetje!

De eerste stress achter de rug…

Vrijdag avond THE Launche, nog nooit, en ik heb in mijn eerste 1½ jaar toch al heel wat gekke momenten met haar beleefd, heb ik mijn baasje in zo’n opperste staat van opwinding gezien, hilaaaarisch….

Ze stuiterde de hele avond met een grijns van oor tot oor door de kamer door de keuken door de gang, naar boven en weer terug en dat steeds in wisselende volgorde.

’T was me hier toch een gekkenhuis ze ging echt hééé-le-maal Bonanza.

Ik werd er zelf ook nogal hyper van, wat nog een beetje versterkt  door dat mijn grote vriend ja ‘die dikke,  ook wel  ‘Jan de Rooij’  hier was met zijn baas die de boel voor ’t vrouwtje in goede banen te moest leiden.

Zelf had ik het vreselijk druk  met het verdedigen van mijn territorium, zorgen dat de  baasjes míj toch nog wel steeds de leukste, de liefste en  de knapste vonden,  ook knap vermoeiend hoor. Normaal heb ik geen twijfels maar als ze steeds maar leuk doen tegen die dikke , met z’n geslijm en lompe gekuier waarbij hij altijd het zelfde tafeltje omknikkert ,  al MIJN ballen opvreet en compleet verscheurt nou nou…wat zouden jullie doen dan?

Ik ben maar gewoon boven op de baas gaan zitten en heb hem geen centimeter de ruimte gegeven om zijn aandacht op iemand anders te richten duhhh.

Maar ja dat gelukzalige moment werd na een uurtje of wat ruw verstoord door een kreet die echt door mijn honden merg en been sneed “JAAAAAAA Ik ben ONLINE”!!!!

Gevolgd door een knal en nog een knal van iets wat tegen het plafond schoot en weer terug, gerinkel van glazen en een soort van water maar dat zo hard bruiste en bubbelde, leek me niks.

Slaan ze daarna al die glazen tegen elkaar en  slobberen ze zo een hele fles leeg, rare snuiters!

Baasje was zo trots op ’t vrouwtje en ik natuurlijk ook heel erg hoor. Ik ben heel  lief tegen haar geweest, beetje eigenbelang natuurlijk ook.

En dat werkte hè, ze vonden me zooo lief,  ik mocht zelfs met ze meer naar boven ’s avonds,  oepsss….dat zouden we tegen niemand zeggen…

 

About Bries

Comments

 1. Briesje; wat ben je toch een lekker hondje. Je maakt toch wel wat mee daar in je fijne huisje. Wel doorgaan met schrijven hè?

 2. Hi Vlegels,
  Jij kunt mij wel dikke noemen en een slijmbal en net doen of je bang van mij bent in jouw eigen huis, maar als je bij mij bent heb ik niks te vertellen en maak jij de dienst uit omdat die bal van een baas van mij jou altijd voortrekt..

  Nou ja, laat maar ik vond het wel gezellig die Launch,

  Pootje,

  Guus

  • Sorry sorryyy, ik liet me even gaan, kreeg een acute aanval van jaloezie man. Als ik weer kom logeren zal ik me gedragen en gaan we samen jouw baas eens aanpakken oké?
   Hug,
   Vlegels