5 februari 2023

Mijn 3 W’s voor jou: Weekend Wippen Wijntje

Weekeèèènd een kreet die velen met mij slaken na een weekje noeste arbeid…

Wippen…oeps ik was even mezelf, houd ik nog maar ff binnenskamers…

Wijntje dan maar…

 

Goede Wijn behoeft…

Het leven is tekort om slechte wijn te drinken!

Een kreet die wij in de familie en vriendenkring graag in de mond nemen. Net zoals we een lekker glas wijn graag aan de mond zetten.

Zo heb ik met de eerste zonnestralen al vast wat flessen witte wijn in geslagen, je kan ze maar vast koud hebben staan.

Dit keer ben ik gegaan voor de Viña Esmeralda van het Spaanse Wijnhuis van de Familia Miguel Torres, met dank aan Ans

Een vreemde druif in Spanje zeg maar….maar wel voor genieters.

De druivensoorten Moscatel en Gewürtztraminer maken samen een mooie wijn, lichtgeel van kleur met een groen randje. De Viña Esmeralda is een milddroge soepele wijn met een frisse afdronk.

Deze verrukkelijke wijn is ideaal om te drinken als aperitief, heerlijk bij schaal en schelpdieren maar ook bij andere vissoorten. Ook bij varkensvlees of paté of bij een fris meloentje met ham mistaat deze wijn in het geheel niet.

Van mij mag goede wijn best een kransje…..

 

 

About Marjo

Marjo, bouwjaar ’56. (Prima jaar, vindt Kees. Kees is mijn man en maatje. Minnaar ook, maar daar hebben we het nog wel ’s over). Dochter, echtgenote, moeder, oma. Baasje van Bries (en soms van Kees, maar daar hebben we het nog wel ’s over … misschien). Schoonheidsspecialiste met eigen salon: Milo beauty & care. Regelnicht van tennisarm.nl. Vriendin, keukenprinses, fitnesser, stapper, flirter, dancer, blogger … “Mijn god Marjo, word je daar niet moe van?!” Jawel, bekaf zo nu en dan. Maar hé, je wint geen wedstrijd zonder te zweten. Moet ik als ‘vitale vijftiger’ (bwah) met een potje supradyn over de Veluwe gaan kuieren? Ja duhhu … Doe mij maar een borrel serotonine/adrenaline en ik haal eruit wat erin zit. Laten we het daar ’s over hebben! Over genieten, uitgaan, mode, seks, spanning, health & beauty, kinderen, kleinkinderen, lieve zaken, stoute zaken … Over het fantastische leven!

Comments

  1. een nieuwe song: wat ik zou wille, zijn jou bille op de stille wille,
    Ja ik kom er ook even in nu, heb namelijk al een wijntje op in de stad op een terras.

  2. Piet Hein says

    En hoe laat begint het wi##en?

  3. Gittha says

    Zo is het maar net. Proost vast!