24 juli 2024

Waar gaan die lekker billetjes naar toe!

Hijgend fietste hij zijn toch niet meer zo hele jonge benen onder zijn gat uit wanneer er een leuke meid voorbij fietste. Nog een tandje erbij en luid roepend “wááááár gaan die lekker billetjes naar toe????

Net zoals dat vriendje op de fiets heb ik iets met billen.

Nou ja zeg maar… ík heb billen en dan met een hoofdletter B

Net als veel jonge meiden was ik er al op mijn 15de van overtuigd dat het nooit meer goed zou komen met mij, met mijn lijf en vooral niet met de onderkant daarvan. Sloeg natuurlijk helemaal nergens op, strakker in mijn vel kon bijna niet.

Tsja…’t schijnt van alle tijden te zijn. En in mijn tijd werd je nog niet eens overspoeld met MTV en glossy’s. Hoewel, wij hadden Twiggy!
Tig diëten, honderden kilometers hardgelopen, m’n hele binnenboel door elkaar getrild op de powerplate, eindeloze series squatten, bootcamp, bodywraps… Er gebeurde van alles…..maar die billen bleven.
En dat allemaal om er later achter te komen dat mannen  juist van billen houden. Nou mams dat had je me best wat eerder  mogen vertellen. Gelukkig kwam ik er al redelijk vroeg achter.

Zo heeft mijn Betty Boop Butt een onweerstaanbare aantrekkingskracht op donkeren mannen.  Vaker werd ik zomaar op straat aangesproken door een donkere medemensmeneer die me vroeg “hee meusje wiel jij een kopje koffie met mij drienke” waarbij hij een mond vol prachtige  witte tanden bloot lachte. “Ech waar alleen ‘n kopje koffie” ja huhuuuu. Wanneer  ik met carnaval sta te dansen staan er in no time een paar van die lachende witte tanden om me heen mee te wiegen. Inmiddels ben ik keiblij met mijn geproportioneerde derriere. Google voor de fun eens “dikke billen zijn gezond”

En ze leefde nog lang en gelukkig…ik ben getrouwd met een billenman!

En dit ging zomaar door mij heen toen ik me van de week weer uit de naad stond cross te trainen. Sta ik als enige op dat apparaat in een rij van 18. Gaat er pal voor me, ook als enige in een rij van 18, een grote mooie donkere jongeman op de loopband aan de wandel.
Heeeejjjj dacht ik ”wáár gaan die lekkere billetjes naar toe!”

 

About Marjo

Marjo, bouwjaar ’56. (Prima jaar, vindt Kees. Kees is mijn man en maatje. Minnaar ook, maar daar hebben we het nog wel ’s over). Dochter, echtgenote, moeder, oma. Baasje van Bries (en soms van Kees, maar daar hebben we het nog wel ’s over … misschien). Schoonheidsspecialiste met eigen salon: Milo beauty & care. Regelnicht van tennisarm.nl. Vriendin, keukenprinses, fitnesser, stapper, flirter, dancer, blogger … “Mijn god Marjo, word je daar niet moe van?!” Jawel, bekaf zo nu en dan. Maar hé, je wint geen wedstrijd zonder te zweten. Moet ik als ‘vitale vijftiger’ (bwah) met een potje supradyn over de Veluwe gaan kuieren? Ja duhhu … Doe mij maar een borrel serotonine/adrenaline en ik haal eruit wat erin zit. Laten we het daar ’s over hebben! Over genieten, uitgaan, mode, seks, spanning, health & beauty, kinderen, kleinkinderen, lieve zaken, stoute zaken … Over het fantastische leven!

Comments

  1. En wanneer gaan die lekkere billen naar Ibiza ,?

    • hahaha die lekkere billen zijn nog volop in training zodat deze bofbips 7 juni haar gat kan verbranden op Ibiza!